Menu » Nieuws
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Week 13 2015

Website gelanceerd

Na lang wikken en wegen, over hoe ik met behulp van thuiswerk
zonder daar zelf eerst in te hoeven investeren (wat meestal oplichterij is), kwam
ik terecht bij de zogenoemde "spaarprogramma's".
Hier verdien ik een extra centje bij en in tijden van crisis die ons landgenoten
treft, dacht ik hier moet ik iets mee doen, ik wil mijn medemens helpen.
Daarom deze website, om ook u wegwijs te maken met de zogenoemde "spaarprogramma's" ik doe dit, omdat ik iedereen dat extraatje gun en hoe meer mensen er via mijn website meedoen, des te meer en beter u zal verdienen!
Meld u zich aan door te klikken op de linken die u kunt vinden op de hoofdpagina.
Nodig al uw vrienden en familie leden uit hetzelfde te doen, zo genereert iedereen, dat extra zakcentje geheel gratis bij.

Met de enquêtes werkt het iets anders, hierbij verdient u geld of punten inwisselbaar voor cadeaubonnen en u doet bij sommige sites automatisch mee aan de lotterij trekkingen die eens per kwartaal plaatsvinden, waarmee u leuke geldprijzen kunt winnen.
Bij deze websites, kunt u ook uw familieleden of vrienden vragen mee te doen, hiermee verdient u meer, dit geld echter niet voor alle sites waar u enquetes kunt invullen, daarom heb ik er ook maar een aantal op deze website gezet, waarvan ik zelf weet dat ze 100% goed en eerlijk zijn en waar u wel uw eigen kringen kunt vragen mee te doen.

Samen gevat:
Online verdienen,thuiswerk door:banners klikken,enquetes invullen,linken klikken, gratis bijverdienste met spaarprogramma's en "link exchange mogelijk"

Veel verdiensten plezier toegewenst.

Mo's Money Kliks

Lees meer »
Week 21 2015

Amerikaans Klikken

Het kan allemaal in Nederland/Belgié en in de rest van de wereld....

Amerikaans klikken in ons land, het kan door het medium "ïnternet" allemaal en dus nu ook bij ons op website.

Wij linken u door naar de beste Amerikaanse klik spaarprogramma's die er zijn, er zullen er nog meer volgen, maar deze zijn wij nog aan het uittesten voor u.

Op dit moment, kunt u meedoen aan de volgende programma's:

NeoBux

Donkeymails

CashPiggy

AdFly (o.a onze adverteerder)

LinxPays

Hoe de spaarprogramma's werken, leest u op de website pagina, die u hier kunt vinden. wel 1 tip voor u, als u gebruik wilt gaan maken van CashPiggy is het aan te bevelen deze te koppelen aan AdFly, deze 2 spaarsites horen bij elkaar en delen dus ook in elkaars verdiensten en zo maakt AdfFy het mogelijk om uw CashPiggy Acount samen te smelten, zodat de doelen qua verdienen sneller zullen worden bereikt, namelijk $5,- en dit is geen regel van welke Amerikaanse website dan ook, maar meer door toedoen van Paypal, want die betalen pas uit bij $5,- u kunt ook kiezen voor een ander soort internationale rekening zoals Payza, deze betaald al wel uit bij uitbetaald vanaf $1,-

Wij wensen u heel veel plezier en super veel verdienste toe, met als doel niet alleen Amerikaans rijk worden, maar ook genieten natuurlijk!

Veel Geluk.

Blijf ons volgen niet alleen op deze website, maar ook op:

Facebook

http://adf.ly/1Gy6hz

Twitter

http://adf.ly/1Gy8oV

 

 

Lees meer »
Week 18 2015

leuk nieuws.

Eindelijk is het dan zover, de internationale webpagina is up and running!

De apps kunt u allemaal downloaden via de link naar het programma, de Million Dollar Button, is een spel, erg makkelijk, gewoon op de goude knop klikken meer niet, maar hier kunt u wel serieuze geldbedragen winnen dus een aanrader. Cashback - korting - Gratis 3  is geboren, hier vind u onder andere een leuke app van Burgerking en Subway, dat word weer smullen! Op de Klik pagina zijn 2 nieuwe get paid to click spaarprogramma websites bijgekomen, u kunt gewoon op de banner klikken om uwzelf in te schrijven en beginnen met nog meer geld te verdienen. Bij de catogorie Enquetes Invullen, voor geld of cadeaubonnen, kunt u zichzelf weer inschrijven voor een nieuwe website die wij hebben toegevoegd op de eerder vernoemde pagina, dit kunt u doen, door op de banner te klikken en Deze aanbieder, betaald erg goed meer info, vind op de desbetreffende pagina.

 

Wij zijn nu ook via de meeste zoekmachines te vinden en wij zijn afhankelijk van de advertenties op onze website, verzorgd door Google we hebben geprobeerd ze zo discreet mogelijk te maken, zodat ze niet hinderen en wie weet, komt er wel iets voorbij wat uw intresse wekt!! Heel veel plezier en tot de volgende update!.

Mo's Money Kliks 

 

Lees meer »
Week 17 2015

Website Vernieuwd

Veranderingen op de website

 

Veranderingen, bekijk ze snel.

Beste bezoeker, zoals u misschien al gezien heeft is deze website veranderd, meer overzichtelijk en meer informatie, over de desbetreffende onderwerpen op de door u geslecteerde pagina.

U kunt nu o.a precies zien wat u verdient, als u zich aanmeld voor een een spaar/klik programma en wat u verdient, wanneer uw vrienden of familieleden ook lid worden van de site die u aanbeveelt!

Ook is er een 2e Cashback/Korting/Gratis pagina bijgekomen, met allemaal Apps die u veel geld kunnen opleveren, omdat een instap u bonus krijg tot wel €7.50 en als u uw familie en vrienden uitnodig u er nog eens tot €5,- per aangemeld lid bij krijgt op uw acount. Dit is dus lekker bijverdienen.

Wij hadden u ook ook beloofd dat er een internationale webpagina, met betaalde apps zou komen dit weekend, maar dit is nog niet gebeurd, omdat het testen van al deze apps en de betroubaarheid checken veel tijd kost en wij hebben ons hier een klein beetje op verkeken. Wij zijn er druk mee bezig en daarom word deze webpagina zoals dit zo mooi heeft Under Construction weer gegeven.

Heeft u ook al naar onze leuke aanbieding gekeken die Caroline Rasenberg Muizer, voor alleen onze leden ter beschikking heeft gesteld? Is het antwoord nee, bekijk de aanbieding dan hier 

Caroline Rasenberg Muizer Aktie

Als er weer nieuws is komen wij op deze pagina bij u terug, als u zichzelf niet nog niet heeft ingeschreven voor onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u alle updates hier terug vinden!

Vriendelijke groet,

Mo's Money Kliks: www.verdiengratisbij.jouwweb.nl

Twitter: https://twitter.com/Momoneykliks

Facebook: www.facebook.com/www.momoneykliks

Contact: momoneykliks@outlook.com

Lees meer »
Week 16 2015

Een games pagina

Vanaf nu hebben wij een nieuwe pagina erbij

Leuk nieuws, vandaag hebben we een eigen games pagina, die wij nu aan onze bezoekers kunnen aanbevelen. Een centje bijverdienen is leuk, maar een beetje tijd voor ontspaning is ook wel fijn, daarom hebben wij een games pagina gemaakt voor laptop/pc/notebook gebruikers, aangezien het flashgames zijn is het niet mogelijk ze via een smartphone of tablet te spelen. Voor deze groep, zijn we nog aan het brainstormen, wat voor leuks wij voor hen kunnen organiseren.

U heeft vast gemerkt dat de home page veranderd is, wij hebben een filmpje gemaakt en die ook op youtube gezet, u kunt het filmpje hier nog een keer bekijken en onze vraag van ons naar u toe, wilt u ons een duimpje geven, dit is voor ons leuk en ook voor andere mensen die ons nog niet gevonden hebben.

Promo website 

Verder is de cashback/korting/gratis pagina inmiddels ook aangemaakt en komen daar weer iedere keer nieuwe leuke aanbiedingen, kortingen, apps etc...........

Wij gaan ook nog aan de slag met de Downloads die wij u beloofd hebben,  maar dit gaat helaas niet zonder slag of stoot, maar die PAGINA komt er zeker!!

Vriendelijke groet, 

Mo's Money Kliks

 

Lees meer »
Week 15 2015

Nieuwe Pagina en meer

Een nieuwe pagina toegevoegd op onze website Mo's Money Kliks.
De blacklist is erbij gekomen, van spaarsite die zonder pardon hun leden laten stikken om er vervolgens met de poen vandoor te gaan en spoorloos zijn, dus kun je fluiten naar je centjes
ik ben bezig met nog een nieuwe pagina, daar kunt u in de nabije toekomst uw favoriete betaalde app doorgeven en ik zal dan kijken of ik kan onderhandelen in de prijs zodat u de app voor zowel iOS als Google Play GRATIS of voor een paar cent kunt downloaden via de website.
updates volgen!!!
Ook wil ik nog een pagina maken met leuke gratis akties, zoals Scoupy waarbij u een product koopt in de winkel, vervolgens
scanned u de barcode, onze ervaring is dat u dit beter kunt doen met uw Smartphone en een foto maken van de kassabon en
binnen een dag of 2 a 3 heeft u uw aankoop bedrag weer terug gestort op uw rekening !
Laat ons a.u.b weten wat u hier van vindt, door ons te liken of door ons een e-mail te sturen.
b.v.d.
Mo's Money Kliks
email3-1.gifhttps://www.facebook.com/Klik.Mo.Money

Lees meer »
Week 15 2015

Tips vernieuwd en de nieuwsbrief

DE TOP 10, NIEUWSBRIEF EN MEER TIPS.

WIJ HEBBEN NIET STIL GEZETEN! 

Wat hebben wij gedaan, met de Tips pagina?

Allereerst zijn we weer eens op onderzoekspad gegaan en hebben wij de best lopende Klik site's onder de loep genomen zie afbeelding. De uitkomst is voor ons niet zo verassend, maar misschien wel handig om dit ook aan onze bezoekers te melden..... Dit is bij deze gebeurd. U kunt nog sneller en beter verdienen, via de sites die u bij ons kunt vinden op de 1e pagina van deze website klik hier Door de "waardevolle" Tips op te volgen die wij u klik hier aanreiken, wij willen echt dat u net als ons dat kleine beetje meer kunt verdienen in deze toch al moeilijke tijden voor een ieder van ons. En dan last but not least, De Nieuwsbrief, u kunt zich ervoor aanmelden en dan krijgt u al het nieuws, genomen over een periode van 1 maand via e-mail gggepresenteerd, schrijf u zichzelf in en wij brengen u het nieuws uit de wereld van klikken enquêtes en meer 1 keer per maand naar u toe.

 

DEXATI20150412125458_3-2.jpg Cash4ladies is ook voor mannen toegankelijk, discrimineren mag/kan niet dus ook niet op sekse!

U bent weer up to date en wij wensen u een fijn weekend toe!!

Lees meer »

like ons op de website bij;

Facebook, google+, twitter of printerest. U kunt ons ook sterren geven en een reactie achterlaten in het gastenboek. 

 

Bekijk ook een de gratis app google opinion awards, hiermee kunt u geld sparen en besteden in de Google Play Store. 

 

Op de linken pagina vind u aanbiedingen die ik voor u heb uitgezocht, klik op de banners en vindt er de speciale aanbieding. Win o.a een prachtige fiets. 

 

Heel veel plezier, prijzen en geld toegewenst!!!

 

Rating: 5 sterren
1 stem
Week 14 2015

Verdienen met GPT website's

Geld, euro's verdienen met email spaarprogramma's
Je kan risicoloos geld verdienen op internet.

Hoe?
Er zijn ondernemingen die gericht zijn om reclameboodschappen via de email te versturen. Je krijgt een email en je klikt op een link en u verdient tussen de 0,05 en 1 eurocent voor het bevestigen dat je een email hebt gelezen. Bij sommige websites kun je ook extra geld verdien door het oplossen van puzzels, het spelen van spelletjes of door mee te doen aan enquêtes of door het bezoeken van een website.
De manier waarop je geld verdient heet Get Paid Yo, met de afkorting GPT. Een GPT, ook wel betiteld als online spaarprogramma, is een website waar de leden de mogelijkheid krijgen om geld te verdienen.
Door het aanbrengen van nieuwe leden voor dat email spaarprogramma kun je extra inkomsten krijgen van 0,50 tot 7,50 euro, afhankelijk van het spaarprogramma.
Door je aan te melden bij deze spaarprogramma’s kan jij gratis online geld verdienen. Deze spaarprogramma’s sturen je email, en jij word goed betaald voor het lezen van deze email. Bij hoe meer spaarprogramma’s je aanmeld hoe meer je verdient!
Het aanmelden schept geen verplichtingen, is gratis en je bent nergens toe verplicht. Je kan je ieder moment uitschrijven. Door je overal in te schrijven verdien je een aanmeld bonus.

Hoe werkt het?
De mailtjes van deze spaarprogramma’s zijn afkomstig van bedrijven die hun producten willen verkopen of meer naamsbekendheid willen. Hiervoor schakelen ze een affiliatie bedrijf in. hier bij zijn veel sites aan gesloten zo als GPT bedrijven, deze bedrijven beschikken over een enorme database met e-mailadressen waardoor een bedrijf een heel grote groep mensen kan bereiken.
Voor het versturen van deze mailtjes krijgen de GPT-websites geld van de affiliatie bedrijven indien ze daar ook iets kopen of deelnemen. Hiermee betalen ze hun leden weer en houden ze er zelf ook nog wat aan over. Omdat ze vergoedingen blijven geven voor het lezen van mailtjes hebben steeds meer mensen daar wel wat tijd voor over en wordt hun database met e-mailadressen ook steeds groter. Ze kunnen dus meer mensen mailen en dus ook meer geld vragen van een adverterend bedrijf.
Adverteerders
Een misverstand die er tijden in deze branche rond zwerft is dat de eigenaren per klik (CPC) betaald krijgen. Spaarprogramma’s ontvangen echter alleen vergoedingen van adverteerders indien leden meedoen aan acties zoals een CPL (commissie per lead) door enquetes in te vullen of aan te melden bij een website voor een nieuwsbrief bijvoorbeeld) of een CPS (commissie per sale door dus te kopen bij adverteerders). Het bestel- en deelnamegedrag van de leden heeft dus invloed op de spaarprogramma. De spaarprogramma’s zijn afhankelijk van de leden.

Hoeveelheid Email?
Als je lid wordt van een spaarprogramma krijg je veel email toegestuurd. Voordat er wordt uitbetaald, moet je soms 1000 emails hebben gelezen. Dit is niet voor niets maar heeft te maken met het bestaansrecht van het programma. Als je niets via hun besteld, dan verdienen de programma’s te weinig om te kunnen voortbestaan. Je kan je inschrijven voor 20 spaarprogramma’s, dit betekend dat je om uitbetaald te krijgen 20.000 email moet gaan lezen. Een tip van ons, schrijf je niet in voor alle spaarprogramma’s maar maak een keuze uit het aanbod. Als je dagelijks 100 email’s binnen krijgt, ga je deze niet allemaal lezen.

Inschrijving KvK
Een goede GPT is ingeschreven bij de kamer van koophandel en belastingdienst. Veel hobby eigenaren die niet zijn ingeschreven stoppen er mee wanneer het hun uit komt en bij een KvK in geschreven bedrijf is dat stukken lastiger aan gezien deze altijd terug te vinden zijn tot een aantal jaren na uitschrijving. hier kan je altijd bij de site beheerder om het kvk nummer vragen en dit via de site van de kvk dit te controleren. Hier hoeft u dir niet te doen, omdat de programma's die op deze website staan volledig onder de loep genomen zijn en wij zelf ook lid zijn van deze website's.

Uitbetalen?
Alle spaarprogramma’s die staan op deze website betalen uit, soms moet je geduld hebben en betaald zo’n spaarprogramma pas uit na 6 weken. Wij hebben zeer goede ervaringen met alles website's op de hier te vinden zijn
Verdien ze!!

 


Euroteken.jpg

 

     VOLG ONS OOK OP FACEBOOK  

Lees meer »