Menu » Website Vernieuwd

Website Vernieuwd

Gepubliceerd op 20 april 2015 om 15:27

Veranderingen op de website

 

Veranderingen, bekijk ze snel.

Beste bezoeker, zoals u misschien al gezien heeft is deze website veranderd, meer overzichtelijk en meer informatie, over de desbetreffende onderwerpen op de door u geslecteerde pagina.

U kunt nu o.a precies zien wat u verdient, als u zich aanmeld voor een een spaar/klik programma en wat u verdient, wanneer uw vrienden of familieleden ook lid worden van de site die u aanbeveelt!

Ook is er een 2e Cashback/Korting/Gratis pagina bijgekomen, met allemaal Apps die u veel geld kunnen opleveren, omdat een instap u bonus krijg tot wel €7.50 en als u uw familie en vrienden uitnodig u er nog eens tot €5,- per aangemeld lid bij krijgt op uw acount. Dit is dus lekker bijverdienen.

Wij hadden u ook ook beloofd dat er een internationale webpagina, met betaalde apps zou komen dit weekend, maar dit is nog niet gebeurd, omdat het testen van al deze apps en de betroubaarheid checken veel tijd kost en wij hebben ons hier een klein beetje op verkeken. Wij zijn er druk mee bezig en daarom word deze webpagina zoals dit zo mooi heeft Under Construction weer gegeven.

Heeft u ook al naar onze leuke aanbieding gekeken die Caroline Rasenberg Muizer, voor alleen onze leden ter beschikking heeft gesteld? Is het antwoord nee, bekijk de aanbieding dan hier 

Caroline Rasenberg Muizer Aktie

Als er weer nieuws is komen wij op deze pagina bij u terug, als u zichzelf niet nog niet heeft ingeschreven voor onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u alle updates hier terug vinden!

Vriendelijke groet,

Mo's Money Kliks: www.verdiengratisbij.jouwweb.nl

Twitter: https://twitter.com/Momoneykliks

Facebook: www.facebook.com/www.momoneykliks

Contact: momoneykliks@outlook.com


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.