Menu » Verdienen met GPT website's

Verdienen met GPT website's

Gepubliceerd op 31 maart 2015 om 18:18

Geld, euro's verdienen met email spaarprogramma's
Je kan risicoloos geld verdienen op internet.

Hoe?
Er zijn ondernemingen die gericht zijn om reclameboodschappen via de email te versturen. Je krijgt een email en je klikt op een link en u verdient tussen de 0,05 en 1 eurocent voor het bevestigen dat je een email hebt gelezen. Bij sommige websites kun je ook extra geld verdien door het oplossen van puzzels, het spelen van spelletjes of door mee te doen aan enquêtes of door het bezoeken van een website.
De manier waarop je geld verdient heet Get Paid Yo, met de afkorting GPT. Een GPT, ook wel betiteld als online spaarprogramma, is een website waar de leden de mogelijkheid krijgen om geld te verdienen.
Door het aanbrengen van nieuwe leden voor dat email spaarprogramma kun je extra inkomsten krijgen van 0,50 tot 7,50 euro, afhankelijk van het spaarprogramma.
Door je aan te melden bij deze spaarprogramma’s kan jij gratis online geld verdienen. Deze spaarprogramma’s sturen je email, en jij word goed betaald voor het lezen van deze email. Bij hoe meer spaarprogramma’s je aanmeld hoe meer je verdient!
Het aanmelden schept geen verplichtingen, is gratis en je bent nergens toe verplicht. Je kan je ieder moment uitschrijven. Door je overal in te schrijven verdien je een aanmeld bonus.

Hoe werkt het?
De mailtjes van deze spaarprogramma’s zijn afkomstig van bedrijven die hun producten willen verkopen of meer naamsbekendheid willen. Hiervoor schakelen ze een affiliatie bedrijf in. hier bij zijn veel sites aan gesloten zo als GPT bedrijven, deze bedrijven beschikken over een enorme database met e-mailadressen waardoor een bedrijf een heel grote groep mensen kan bereiken.
Voor het versturen van deze mailtjes krijgen de GPT-websites geld van de affiliatie bedrijven indien ze daar ook iets kopen of deelnemen. Hiermee betalen ze hun leden weer en houden ze er zelf ook nog wat aan over. Omdat ze vergoedingen blijven geven voor het lezen van mailtjes hebben steeds meer mensen daar wel wat tijd voor over en wordt hun database met e-mailadressen ook steeds groter. Ze kunnen dus meer mensen mailen en dus ook meer geld vragen van een adverterend bedrijf.
Adverteerders
Een misverstand die er tijden in deze branche rond zwerft is dat de eigenaren per klik (CPC) betaald krijgen. Spaarprogramma’s ontvangen echter alleen vergoedingen van adverteerders indien leden meedoen aan acties zoals een CPL (commissie per lead) door enquetes in te vullen of aan te melden bij een website voor een nieuwsbrief bijvoorbeeld) of een CPS (commissie per sale door dus te kopen bij adverteerders). Het bestel- en deelnamegedrag van de leden heeft dus invloed op de spaarprogramma. De spaarprogramma’s zijn afhankelijk van de leden.

Hoeveelheid Email?
Als je lid wordt van een spaarprogramma krijg je veel email toegestuurd. Voordat er wordt uitbetaald, moet je soms 1000 emails hebben gelezen. Dit is niet voor niets maar heeft te maken met het bestaansrecht van het programma. Als je niets via hun besteld, dan verdienen de programma’s te weinig om te kunnen voortbestaan. Je kan je inschrijven voor 20 spaarprogramma’s, dit betekend dat je om uitbetaald te krijgen 20.000 email moet gaan lezen. Een tip van ons, schrijf je niet in voor alle spaarprogramma’s maar maak een keuze uit het aanbod. Als je dagelijks 100 email’s binnen krijgt, ga je deze niet allemaal lezen.

Inschrijving KvK
Een goede GPT is ingeschreven bij de kamer van koophandel en belastingdienst. Veel hobby eigenaren die niet zijn ingeschreven stoppen er mee wanneer het hun uit komt en bij een KvK in geschreven bedrijf is dat stukken lastiger aan gezien deze altijd terug te vinden zijn tot een aantal jaren na uitschrijving. hier kan je altijd bij de site beheerder om het kvk nummer vragen en dit via de site van de kvk dit te controleren. Hier hoeft u dir niet te doen, omdat de programma's die op deze website staan volledig onder de loep genomen zijn en wij zelf ook lid zijn van deze website's.

Uitbetalen?
Alle spaarprogramma’s die staan op deze website betalen uit, soms moet je geduld hebben en betaald zo’n spaarprogramma pas uit na 6 weken. Wij hebben zeer goede ervaringen met alles website's op de hier te vinden zijn
Verdien ze!!

 


Euroteken.jpg

 

     VOLG ONS OOK OP FACEBOOK  


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.