Menu » Een games pagina

Een games pagina

Gepubliceerd op 13 april 2015 om 17:43

Vanaf nu hebben wij een nieuwe pagina erbij

Leuk nieuws, vandaag hebben we een eigen games pagina, die wij nu aan onze bezoekers kunnen aanbevelen. Een centje bijverdienen is leuk, maar een beetje tijd voor ontspaning is ook wel fijn, daarom hebben wij een games pagina gemaakt voor laptop/pc/notebook gebruikers, aangezien het flashgames zijn is het niet mogelijk ze via een smartphone of tablet te spelen. Voor deze groep, zijn we nog aan het brainstormen, wat voor leuks wij voor hen kunnen organiseren.

U heeft vast gemerkt dat de home page veranderd is, wij hebben een filmpje gemaakt en die ook op youtube gezet, u kunt het filmpje hier nog een keer bekijken en onze vraag van ons naar u toe, wilt u ons een duimpje geven, dit is voor ons leuk en ook voor andere mensen die ons nog niet gevonden hebben.

Promo website 

Verder is de cashback/korting/gratis pagina inmiddels ook aangemaakt en komen daar weer iedere keer nieuwe leuke aanbiedingen, kortingen, apps etc...........

Wij gaan ook nog aan de slag met de Downloads die wij u beloofd hebben,  maar dit gaat helaas niet zonder slag of stoot, maar die PAGINA komt er zeker!!

Vriendelijke groet, 

Mo's Money Kliks

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.