Menu » Verdien Tips
Verdien gratis bij met spaarprogramma's en enquêtes.

Hele Waardevolle tips om NOG meer te verdienen

 

Gebruik een apart e-mailadres

Voor het aanmelden bij de spaarprogramma's wordt er altijd om een e-mailadres gevraagd. U kunt ongeveer 3 reclame mails per spaarprogramma per dag krijgen en als dit tussen privé mails terecht komt, wordt het een grote chaos en dat willen we natuurlijk niet. Dus, voor het aanmelden gebruik indien gewenst een apart/nieuw e-mailadres. U kunt gratis een e-mailadres aanmaken bij Hotmail/Outlook of Gmail 

 

Check uw spam folder

Check af en toe de map "ongewenst" in uw e-mailaccount. Het kan namelijk gebeuren dat er reclame mails in de map ongewenst komen. Het zou zonde zijn als u dit niet door hebt, want dan loopt u de vergoeding mis en verdient u dus minder geld.

 

Check structureel uw mail

Een belangrijke tip om veel geld te verdienen is dat u structuur brengt in het checken van je e-mail. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat u met uzelf afspreekt dat u om de twee dagen alle reclame mails verwerkt. Zo stapelen de mails zich niet op en mist u geen vergoeding en dat is het belangrijkst!

 

Vink zoveel mogelijk interesse gebieden aan

Na het aanmelden bij spaaprogramma's wordt er vaak gevraagd naar uw interesses. Vink hier zoveel mogelijk aan. Op basis van deze informatie worden namelijk de reclame mails gestuurd. Hoe meer interesses, hoe meer mails u ontvangt. Dat resulteert natuurlijk weer in meer vergoedingen en dus in meer geld op uw bankrekening!

 

Breng zoveel mogelijk leden aan

Deze tip is waarschijnlijk het belangrijkst als u echt veel wilt verdienen. Met het werven van andere mensen is verreweg het meeste geld te verdienen bij spaarprogramma's. Probeer dus zoveel mogelijk mensen over te halen zich via u aan te melden bij de spaarprogramma's. Denk aan familie, vrienden en kennissen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van social media. Wees creatief!

 

Koop uw producten via spaarprogramma's

Als u van plan bent iets te kopen op het internet, kijk dan eerst of u het kan aanschaffen via een spaarprogramma. U krijgt dan namelijk een percentage van het aanschafbedrag teruggestort in uw account!

 

Meld u aan bij zoveel mogelijk spaarprogramma's

Deze tip is ook van belang als u snel geld wilt verdienen. Bij elk spaarprogramma krijg je een aanmeldbonus. Als u zich bij heel veel spaarprogramma's aanmeldt kunt u dus al tientallen euro's verdienen aan aanmeldbonussen. Een ander voordeel van lid zijn van veel spaarprogramma's is dat u in totaal veel meer reclame mails zult ontvangen en dus sneller geld zult verdienen.

 

Houd de moed er in

Het is heel belangrijk dat u geduld heeft. Als u net begint, kan het een tijdje duren voordat u de eerste uitbetaling kan aanvragen. Maar hoe langer u lid bent, hoe sneller het eigenlijk gaat. U heeft dan bijvoorbeeld meer referrals en u krijgt een vast percentage van hun verdiensten. Zo kunnen de verdiensten aardig oplopen.

 

Doe niet mee met gok spelletjes

Op veel spaarprogramma's kunt u meedoen aan gok spelletjes zoals kop of munt, een gokautomaat of ander soort spelletjes. Natuurlijk is het mogelijk hiermee te winnen, maar verliezen kan uiteraard ook. Het zou ontzettend zonde zijn als u uw hele saldo er door heen jaagt met dit soort spelletjes. Begin er dus niet aan! 

 

Schrijf uzelf voor de nieuwsbrief van Mo's Money Kliks

Mo's Money Kliks probeert u door middel van de nieuwsbrief op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in wereld van geld verdienen. U kan kunt zich op deze pagina van de website aanmelden. Wij gaan uiteraard strikt om met uw gegevens. We versturen de nieuwsbrief 1 maal per maand naar u toe.