Menu » Neobux Uitleg
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Neobux Methode

 
Introductie

Toen wij voor het eerst van NeoBux hoorde, dachten wij dat het onmogelijk was om veel geld te verdienen met spaarprogramma's zoals o.a NeoBux. Dit omdat je maar
1 penny per klik krijgt. wij hadden nog totaal geen ervaring met NeoBux of een strategie hiervoor. Dus we klikte maar wat en gingen weer weg en daar lieten wij het dan ook bij. Een tijdje later vondn wij via, wat meer onderzoek toch een manier om mer te verdienen, namelijk door referrals te huren en NeoBux meer als een soort van bedrijfje te zien, De basisprincipes van het huren van NeoBux referrals huren gaan we onthullen. En hoe u deze moet beheren, hoe u gratis en automatisch NeoBux referrals aan uw account toevoegt.

Deel 1: Het begin Als u nog geen account heeft op NeoBux, kunt u op de geel gekleurde link klikken om een account aan te maken.
klik hier om u aan te melden

Vervolg.........
Wat is Neobux eigelijk? 

Neobux is een PTC - Paid To Click programma waar leden een kleine hoeveelheid geld verdienen voor het bekijken van advertenties. Het is 100% legitiem en NeoBux is waarschijnlijk wel de nummer 1 PTC site die wij hebben gevonden op het internet. Adverteerders op NeoBux zijn zich bewust dat de leden worden betaald om de advertenties te bekijken.
 
Hoe u ook succesvol geld kunt verdienen leggen wij u uit.
 
Deel 1:
Er zijn drie belangrijke categorieën voor uw inkomsten uit NeoBux:

  1. De inkomsten die u zelf genereert op de website (het bekijken van advertenties).
  2. Wat u betaald krijgt van uw gehuurde referrals.
  3. Wat u betaald krijgt van uw directe referrals.
  4. Hoe veel kan ik aan neobux verdienen ?

Als u minimaal 30 minuten van uw tijd per dag stopt in het bekijken van bijvoorbeeld advertenties, kunt u in staat zijn om een bedrag met 3 nullen per maand te verdienen. 


Deel 2:
 
De eerste twee weken zullen je maken of breken. U bent hier op de juiste plaats om te voorkomen dat u deze geweldige kans zult missen. Tijdens de eerste 15 dagen, zal u niet in aanmerking komen voor directe referrals of gehuurde referrals. Het zal dus aan uzelf liggen of u het haalt of niet. De nadruk gaan we de komende 15 dagen leggen op:
 
  1. De dagelijkse routine uitvoeren met het bekijken van de advertenties.
  2. Het verdienen van uw eerste $ 0,60 zodat u het referrals huur proces kan beginnen.

 

Het is van cruciaal belang dat je elke dag de advertentie's bekijkt, zodat de begrenzingen van uw account zal worden verwijderd, zodat u in aanmerking komt voor directe referrals (andere mensen die via u lid worden) of gehuurde referrals.
Kijk de advertenties door in te loggen en te klikken op de knop ''View Advertisements'' En de rest, wijst voor zich!
 
Heel veel geluk en verdienste toegewenst.